Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 

Η Εταιρία με την επωνυμία «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΕ.» και τον διακριτικό τίτλο «Acropolis House», με Α.Φ.Μ. 801269258, έδρα την Αθήνα Αττικής, οδός Κόδρου 6 – 8, Πλάκα, Τ.Κ. 10558, email hotel@acropolishouse.gr, acropolishouse@gmail.com, τηλέφωνο 210 32 22 344 /345 και website www. Acropolishouse.gr, προκειμένου να εναρμονισθεί με το Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ/GDPR), χρειάζεται την συγκατάθεση σας, ώστε να σας στέλνει Ενημερωτικά Έγγραφα, Προσφορές, Επιβεβαίωση στοιχείων κράτησης δωματίων και πληρωμή κόστους διαμονής και να σας προσφέρει εξατομικευμένη επικοινωνία και εξυπηρέτηση.

Που Διαβάζουμε τα Δεδομένα

Η εταιρία δεσμεύεται πως δεν θα δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους με Εξαίρεση την συνεργαζόμενη εταιρία REVATO/ COSMORES, η οποία προωθεί, πωλεί ή/ και διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρίας για παραγγελία, αγορά, κράτηση, ενοικίαση και μέσω της οποίας ως επισκέπτες της ιστοσελίδας της, μετά από μετάβαση από την ιστοσελίδα της Εταιρίας μας, μπορείτε να αναζητήσετε, να συγκρίνετε, να παραγγείλετε τις υπηρεσίες της Εταιρίας να κάνετε κράτηση, να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή/ και να πληρώσετε.

Στην περίπτωση αυτή η Εταιρία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας και όπου απαιτείται να υπογραφεί σύμβαση, προκειμένου να διασφαλίζεται πως η επεξεργασία εκτελείται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε. περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και πως ο καθένας μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα που του δίδονται από το νομικό πλαίσιο.

Λόγοι Επεξεργασίας Δεδομένων

Η Εταιρία με διακριτικό τίτλο «ACROPOLIS HOUSE» συλλέγει και επεξεργάζεται τα απολύτως απαραίτητα, για την παροχή και εκτέλεση των υπηρεσιών της και την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση σας, προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας – στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) – αριθμό τηλεομοιοτυπίας (fax) – προσωποποιημένους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (social media), στοιχεία πιστωτικής κάρτας, στοιχεία ταυτότητας ή/ και διαβατηρίου, ημερομηνία και τόπος γέννησης, αριθμό φορολογικού μητρώου), για τους παρακάτω λόγους, ήτοι:

  1. Εξυπηρέτηση Πελατών, Επιβεβαίωση Κρατήσεων και εν γένει Εκτέλεση των Υπηρεσιών μας (ενημέρωση σχετικά με δυνατότητα κράτησης, διαθεσιμότητα δωματίων ξενοδοχείου, κράτηση ή /και αλλαγή κράτησης, τρόπο καταβολής του κόστους των υπηρεσιών μας και πληρωμή αυτού, χρήση στοιχείων πιστωτικής κάρτας σας προς πληρωμή του κόστους της κράτησης σας, σε περίπτωση της εκ μέρους σας ακύρωσης αυτής κ.λ.π.) καθώς και επικοινωνία με πελάτες μετά την παροχή των υπηρεσιών μας, σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη (π.χ. ανεύρεση τυχόν αντικειμένων σας κ.λ.π.)

  2. Δημιουργία Λογαριασμού Πελάτη, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του και διευκόλυνση της παροχής των υπηρεσιών μας σε τυχόν μελλοντική κράτηση δωματίου – επίσκεψη στο ξενοδοχείο μας.

  3. Εξατομικευμένη Επικοινωνία και Αποστολή Newsletter Διαφημιστικού – Ενημερωτικού Χαρακτήρα.

  4. Κατάρτιση προφίλ για συνακόλουθες διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες.

  5. Χρήση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών όπως πληροφορίες για την υγεία και την προσωπική ζωή με σκοπό την εξατομικευμένη και προσεγμένη εξυπηρέτηση και την εξασφάλιση μιας ασφαλής και ευχάριστης διαμονής.

Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Αν οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να λάβετε αντίγραφο του αρχείου με τα δεδομένα σας που φυλάσσουμε, στείλετε ένα email στην διεύθυνση hotel@acropolishouse.gr με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα» και θα σας απαντήσουμε εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, οποιαδήποτε στιγμή, θελήσετε να διαγράψουμε κάθε πληροφορία και στοιχείο που σας αφορά, σας παρακαλούμε στείλετε ένα email στην διεύθυνση hotel@acropolishouse.gr με θέμα «Δικαίωμα στην λήθη». Θα διαγράψουμε κάθε πληροφορία για εσάς και θα σας επιβεβαιώσουμε την πράξη με email που θα λάβετε εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σας είμαστε στην διάθεση σας στο Τηλέφωνο +302103222345 ή email hotel@acropolishouse.gr

  • Παρακαλούμε σημειώστε ότι εάν απαντήσετε στο παραπάνω email συμφωνείτε και δίνετε την συγκατάθεση σας για την επεξεργασία και χρήση των δεδομένων όπως περιγράφονται παραπάνω

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας δώσετε την συγκατάθεση σας μόνο για τον υπ’ αριθμό 1 λόγο, παρακαλούμε εντός της ίδιας ως άνω προθεσμίας, να μας στείλετε email, σε απάντηση του παρόντος, στην ίδια ως άνω διεύθυνση με θέμα «Η συγκατάθεση μου για τον υπ’ αριθμόν 1 λόγο».

Εάν παρέλθει η ως άνω προθεσμία, χωρίς να έχουμε λάβει email θα θεωρήσουμε ότι δεν έχουμε την συγκατάθεση σας, για την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας και κάθε στοιχείο που σας αφορά θα διαγραφεί .

Υπεύθυνος για την επεξεργασία και την διατήρηση των δεδομένων:

Εμμανουέλα Χουδαλακη (hotel@acropolishouse.gr)

Ευχαριστούμε,

Η Εταιρία

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος : Ευριδίκη Χουδαλάκη.

When you decide to purchase weed from our on-line store, you’re presented with a lot of alternatives. When it might sound a little sketchy, it’s completely feasible to purchase weed safely and legally online you just have to understand what you’re doing. Legal Weed Fly is among the national and worldwide pioneers when it has to do with providing medical cannabis patients with nothing but the very best.

https://potster.com